V Maredi, ki se nahaja v bližini Novigrada v hrvaški Istri, je letos ponovno v ponudbi prijeten 4 posteljni apartma. Apartma (02-225) ima dnevni prostor, v katerem je raztegljiv trosed in kuhinjska niša, spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico ter manjši balkon. V apartmaju tudi televizija in klima.

Do plaže v Maredi (Autocamp) oddaljen cca. 200m. Plaža, ki je vzorno urejena, za naše goste ni plačljiva, saj je všteta v ceno najema.

Preberi več

V počitniškem naselju v Čatežu, oddamo počitniško hišico, ki je popolnoma prenovljena ter v celoti opremljena in lahko sprejme 4 osebe. V spodnjem delu je velik bivalni prostor s kuhinjo ter dostopom do terase, v prvem nadstropju pa se nahajata dodatni sobi s 4 posteljami.

Podrobnosti in zasedenost si lahko ogledate na naši spletni strani www.sindikalne-pocitnice.siza več informacij nas kontaktirajte naTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

View the embedded image gallery online at:
https://www.sindikat-git.si/sl/na-pocitnice#sigFreeId5b197ccff7

 

V hotelskem naselju Zeleni gaj v termah Banovci v času počitnic po ugodni ceni oddamo počitniško hišico s štirimi ležišči. Hišica je pravkar prenovljena ter v celoti opremljena in pripravljena za oddajo! Več kot primerno okolje za družine z otroci, saj je za animacijo poskrbljeno čez cel dan.  Za proste termine preverite novo spletno stran www.sindikalne-pocitnice.si za več informacij nas kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

View the embedded image gallery online at:
https://www.sindikat-git.si/sl/na-pocitnice#sigFreeId22216f0051

Še niste član?

Izpolnite pristopno izjavo in postanite del družine.

pisko

Ugodnost

sindikalne pocitnice

Sindikalne počitnice

sindikalne pocitnice

Imate plačane davke in prispevke?

Sindikalne počitnice

sindikalne pocitnice

Fairhotels Slovenija

fairhotels logo

Izjave

Sindikat GIT je nujna protiutež delodajalcem. K.Leban
Sodoben delavec je dejansko prekarec. G.Vojnović
Ljudje delajo predolgo, delajo preveč, praktično ni več razmejitve med delovnim časom in zasebnim življenjem. L.Jerkič