Konferenca Sindikata delavcev GiT Slovenije je na svoji 4. redni seji sprejela spremembo Pravilnika o solidarnostnih pomočeh.

V 8. členu je zapisana pravica, da vsakemu članu za (ob) rojstvu otroka, pripada bon v višini 50 €, kot ga je za leto 2010 določilo predsedstvo na predlog NO SGiT Slovenije.

Preberi več

Člani sindikata GIT Slovenije so vsi kolektivno nezgodno zavarovani pri zavarovalnici AdriaticSlovenija.
V pogodbo smo uspeli dodati tudi odškodnino za smrt zaradi bolezni v višini 900€.

V preteklosti so ga imenovali "čebelca" Vodstvo sindikata se je odzvalo na vse večje potrebe članstva po tej obliki kredita.

Kratkoročni brezobrestni kredit

 • za vse člane sindikata GIT
 • Pogoj ni plača
 • Vloge se zbirajo do 26. v mesecu
 • Maksimalna višina BVP kredita je 600€

Gre za kratkoročni brezobrestni kredit, ki ga lahko dobijo VSI člani sindikata gostinstva in turizma Slovenije. Pogoj za pridobitev kredita ni plača člana, niso že prejeti krediti, ni minimalna plača. Pogoj je samo članstvo v SGIT in obveza člana, da bo kreditojemalec kredit redno, ob plači, vračal na TRR sindikata GIT Slovenije. Predsednik sindikata v podjetju pridobi potrebne obrazce, ki jih določi Delavska hranilnica in kompletno vlogo posreduje na SGIT Slovenije, Dalmatinova 4, Ljubljana. Vloge se zbirajo do 26. v mesecu in so realizirane v prvem tednu naslednjega meseca, po protokolu, ki ga izvaja služba DH, po nalogu Banke Slovenije. Maksimalna višina BVP kredita je 600€, maksimalen čas vračanja pa 12 mesecev.

Vsa pravila so zapisana v sprejetem Pravilniku o dodeljevanju BVP kreditov, ki je objavljen na naši spletni strani. Ta ugodnost, ki jo ima samo član SGIT Slovenije, je ena od ugodnosti, ki jih najbolj cenijo in redno uporabljajo oz. koristijo vsi člani našega sindikata.Je tudi edini kredit, ki ga lahko dobijo tudi člani, ki prejemajo minimalno plačo! Sindikat je zagotovil dovolj sredstev, tako, da dodatni kriteriji za pridobitev kredita (še) niso potrebni.

Vaša Delavska hranilnica vam v sodelovanju z vašim sindikatom nudi ugodne bančne storitve in kredite:

 • z obrestno mero samo 4,00 % ali 3,20 %,
 • najugodnejše poslovanje z osebnimi racuni,
 • najugodnejšo uporabo trajnikov ter najcenejšo in varno elektronsko banko DH-Osebni,
 • najcenejše placevanje položnic, samo 0,25 EUR za imetnike osebnega racuna v DH,
 • različne vrste varcevanj, tudi pokojninsko varčevanje z obrestno mero 3,00 % do 40 let,
 • ugodne gotovinske kredite do 10 let in stanovanjske kredite do 30 let,
 • dodatno ugodne kredite v sodelovanju z vašim sindikatom
delavska levi
Preberi več

V Maredi, ki se nahaja v bližini Novigrada v hrvaški Istri, je letos ponovno v ponudbi prijeten 4 posteljni apartma. Apartma (02-225) ima dnevni prostor, v katerem je raztegljiv trosed in kuhinjska niša, spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico ter manjši balkon. V apartmaju tudi televizija in klima.

Do plaže v Maredi (Autocamp) oddaljen cca. 200m. Plaža, ki je vzorno urejena, za naše goste ni plačljiva, saj je všteta v ceno najema.

Preberi več

Še niste član?

Izpolnite pristopno izjavo in postanite del družine.

pisko

Ugodnost

sindikalne pocitnice

Sindikalne počitnice

sindikalne pocitnice